School of Public Health and Community Medicine

General Education Timetable

Please click on course codes for course description and course outline.

Semester 1 2018
Semester 2 2018
Summer Term 2018

 
Summer Term 2018

Course Code & Name

Day & Date

Venue

Lecturer

GENM0510 Making News: Engaging the Media

 

Lecture (2 hours):10am-12pm

Dates: January 22, 24, 29, 31 and February 2

Tutorial (2 hours): 12pm-2pm

Dates: January 22, 24, 29, 31 and February 2

 

Venue: See Class Timetable

 

Lecturer: Anne Bunde-Birouste

GENM0707 Nutrition and Health

 

Lecture: (2 hours):10am-12pm

Dates: 15 Jan - 19 Jan

Tutorial (3 hours): 1pm-4pm

Dates: 15 Jan - 18 Jan & 23 Jan

 

Venue: See Class Timetable

(Students need to choose one tutorial class during enrolment)

 

Lecturer: Rebecca Reynolds

 

Semester 1 2018
Course Code & Name Day & Date Venue Lecturer

GENM0703 Concepts of Physical Activity, Exercise & Health

 

Lecture (1 hour): 

Tue: 9am-10am

Tutorial (1 hour): (choose one class)

Tue: 10am-11am; or 11am-12pm; or 12pm-1pm

 

Venue: See Class Timetable

Tutorials selected during online enrolment.

  Lecturer:
Rebecca Reynolds
 

GENM0708 Principles of Health Education & Behaviour Change

 

 

Lecture: (2 hour)

Mon: 9am-11am

Tutorial (1 hour): (Choose one class)

Mon: 11am-12pm; or 12pm-1pm

 

Venue: See Class Timetable

Tutorials selected during online enrolment

 

Lecturer:  Hassan Hosseinzadeh

GENM0709 The Power of Sport: An Introduction to Sport for Social Change

 

Lecture:

Mon 9:30am-11am

Tutorial:

Mon: 11am-12:30pm

 

Venue: See Class Timetable

 

 

Lecturer: Anne Bunde-Birouste

GENM0520 Social Business of Public Health

 

Lecture:

Tue: 3pm-5pm

Tutorial:

Tue: 5pm-6pm

 

Venue: See Class Timetable

 

Lecturer: Mahfuz Ashraf

 

Semester 2 2018
Course Code & Name Day & Date Venue Lecturer

GENM0707 Nutrition and Health

 

Lecture (1 hour): 

TBA

Tutorial (1hour): 

TBA

 

 

Venue: See Class Timetable

Tutorials selected during online enrolment.

 

Lecturer:
Rebecca Reynolds & Sophia Lin

GENM0519 Pandemics, Power and Society

 

 TBA

 

 

 

 

Venue: See Class Timetable

 

Lecturer: Niamh Stephenson

 

Please note: Timetables are subject to change.